Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En blandning av sanningar många mäniskor trott sig besitta, nu ser vi klart mentalitet, symbios, väntan, drömmar, subjektiv verklighet i konflikt med andras känslor.


Kärleken vi såg


Jag såg reflektionen av din kärlek blandas med en sanning i mitt hjärta,
döden gav ej vika,

vi levde nu,
kysste tiden,

utlämnade,
ville vara kärlek,

du smekte min kind,
som en skugga,

sökte mitt hjärtas inre rum,
outhärdlig ångest blandades med kärleken,

nattens fasa,
drömmarnas finess,

de obärbara,
dödens ljus,

hämningar,
förslutna föroreningar,

synapser,
registrerar,

allt
jag kysste dina drömmar,

mörkret såg

fallet






Fri vers av peter markurth
Läst 297 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-06 15:17



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet....
2009-09-07

  Suzy med punkterna
Djupt och starkt
2009-09-06

  poetryGirl
vackra passéer
2009-09-06

  Fånga dagen
bra skrivet försöker förstå innehållet

kram ak
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth