Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksbad


Badar
doppas
i ändlöst kärlekshav

omsluten
av idel varma tankar
vänliga ord

rörda hjärtan
visar omsorg
vill så väl

kärleken
driver fruktan
på flykten

gräver mörker
ur trasig själ

låter mig
älskas
bit för bit

till tryggheten
jag finner
i Din famn







Fri vers av Marreb
Läst 299 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-06 19:24



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker. Känner hur det trygga till slut finns där redo att famna. =)
2010-04-26

  jörgen g
Ljuv läsning, som balsam för en trasig själ.
Tack för dina ord!
2009-09-12

  Michaela Dutius
En oerhört stark dikt om trevande steg mot tillit som jag upplever den
2009-09-08

  Anjeska
Förvandlande<3
2009-09-07

    eva m h
Vacker!
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb