Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon väntade


Du dränker,
mitt hjärta ser,

det fatala,
drömmer nu,

du låg här då vi möttes,
älskogar dalade,

de fåtaligas ansvar premierades,
vi möttes i en dröm,

denna natt,
du såg min smärta,

jag visste ej,
något,

hade glömt,
kärlekens vingar,

din kyss,
synbara ärlighet,

känsliga själ,
möjlig förening,

tidsresenärer,
de tu som älskar,

du kröp sakta in i helvetet,

och väntade





Fri vers av peter markurth
Läst 125 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-07 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth