Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du älskar mig

Din ensamhet,
i grottans sken av tvivelaktig frihet,

lägereldars natt,
delirisk smärta,
vilda djur skriker,

aldrig nåd,
sårbara nyanser,

flagnad tillit,
färgen smeker hjärtan,
inatt ska vi knulla som djur,

allt,
nedärvda truismer svälter,

det sevärda i dyngans poetiska grepp,
rock n roll sallden vi aldrig smetade ut i livets färger,
förenade demoner drömmer snabb lindring,

på ett träd,
rosenröd sjungande flicka,

väntande,
hennes fitta,
den lyriska dikt hon skrivit,

skir,
nätt,

den jag ska ha vid min sida,
eoner av ljus,
tala nu,

säg sanningar,
visa mig,

ditt mörker,
förena dig,
med smärta,

älska,

mig




Fri vers av peter markurth
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-07 15:41



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
ska det inte vara knulla?
2009-09-07

  Fånga dagen
gillar den är stark
ak
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth