Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springer

Dansande syner,
det fördolda visar kärleksvind,

blåser skygga vindar,
hjärta öppnas,

tar emot en tår,
buteljerad smärta samlar damm,

bortom mänsklighetens ensamhet,

springer




Fri vers av peter markurth
Läst 181 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-07 20:28



Bookmark and Share


    Burre
Riktigt bra!
härligt!
2009-09-08

  Aciom
BRA!
2009-09-07

  Fånga dagen
vacker gillar alla rader känner djup fylld till brädden
kram ak
2009-09-07

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
me like...speciellt raden "buteljerad smärta samlar damm, "
strålande...
2009-09-07

  Alexander Gustafsson
känner ingen känslan,

bra!
2009-09-07

  poetryGirl
hur många dikter har du skrivit?
:)
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth