Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förenade hjärtan

Vill du bo i mina drömmar,
är mitt minne allt,

din kärlek seglar nära kroppen,
ser dig gråta,

lycklig,
ögon utav smärta,
känner din tillvaro blandas med min sanning,

du är liten,
vill höra sagor,

känna min kuk i dig,
visa dig sårbar,

älska bortom alla kval,
med dimman jag besitter,

i sommarnatten,
tag hit en stjärna,

vi målar rymden sann tillsammans,
styr vårt öde inåt,

förenade hjärtan,

dansar




Fri vers av peter markurth
Läst 190 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-07 20:37



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Mycket vackert, jag gillar den vulgära svängningen, så kuken är ok.
2009-09-07

  poetryGirl
bra sånär som på k-k
2009-09-07

  Fånga dagen
den här seglar jag gärna med på helt underbar
kram ak
2009-09-07

  Öknens Ros VIP
finstämd o känslofull dikt.....håller dock med om att ordet kuk bryter mot stämningen i dikten....
2009-09-07

  Ingela Svenson VIP
Hade varit en alltigenom vacker text utan ordet kuk, som bryter ut på ett fult och vulgärt sätt
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth