Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigheten

Hennes ögon var en sommardag då violerna blommar,
brännande nyanser,

själen sviktar,
våra nätter,

tillsammans,
de outgrundliga,

förment smärta,
utelåst ur gemensamt existens,

trängande behov av smärtan i min kärlek,
mitt bottenlösa helvete förenar,

du såg mig le i blåsten,

du var kär




Fri vers av peter markurth
Läst 358 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2009-09-07 21:12



Bookmark and Share


    J. Herward
väldigt vacker:D
2009-09-08

  M_Franke
Fantastico =)
2009-09-08

  Yrre VIP
mkt bra.
2009-09-08

    manipulerade_mongon
Det här gillar jag skarpt!
2009-09-08

  Vilsen Annette-hittar vägen
En text som verkligen känns!
2009-09-08

  Alexander Gustafsson
fruktansvärt vackert orden greppar kärleken, så som i film... för vacker för att vara sann nästan, men absolut inget som stör mig...

det är inget fel i att drömma sig bort,

varför skulle det?

mvh Alexander

Bra poesi!
2009-09-08

  Alexander Jensen
Snyggt skrivet, man rycks med och blir berörd!
2009-09-07

  Epione VIP
Känns lite ensam
Ensam kärlek men kanske den enes kärlek kan väckas av den andres närhet
Tycker om denna texten men varför en versal i början?
Tar hem denna för att läsa igen..
2009-09-07

  Marriz
väldigt fint.
2009-09-07

  Aciom
gillar!
2009-09-07

  Fånga dagen
Vad vackert älskar violer ju sann evig kärlek
ak
2009-09-07

  Ulf Lagerholm
de tre avslutande raderna är mycket mycket god poesi, skulle min herre i morgon pussla ihop en dikt som i sin helhet rymmer den digniteten, skulle lyckan vara svallande stor, nu nöjer jag mig med att applådera tyst och vördsamt
2009-09-07

  LenaJohansson VIP
mycket fin dikt
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth