Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då är dåtid och nu är nu fast aldrig igen

Jag vill också känna mig
speciell
speciellt för dig
lär känna
på mig
jag vill kunna dansa fram för att sedan falla
på dig
jag vill att du fångar mig
målar mig röd, gul, grön och blå mitt i allt de grå
jag är vinden och du löven
ska vi dansa?
skapa ljuva rörelsemönster
jag ser nog allt vad
händer det något nu?
intiativ och alkohol gör mig glad
marken snurrar för fort ju
du är fortfarande speciell
på ett sätt officiell
nu
skit i allt och ta det kallt
jag är bara för full för att sjunga
och ljuga, så
förlorad till allt som känns i och känns mjukt utanpå
Men aldrig kan vi bli två. Igen

så synd

ig

t




Fri vers av KlaraLi
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-08 01:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fänglsande bilder å känslor
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

KlaraLi
KlaraLi