Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar verkligen

Det är här jag känner ro ,

Skriva så hjärtat glöder

då fingartopparna sprudlar av energi

det är då jag vill skriva ner vad jag känner

just för stunden

älskar verkligen




Fri vers av oneblood
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-08 10:11



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Mmm, det låter kanon vännen!! Här har du en till som äääälskar skrivandet - "that´s life" ju;-))
2009-09-08

  stenen/ Yv Ericsson
Du delar med dig av härlig energi! Tack!
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

oneblood
oneblood