Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser oss nu

Säger nu truism,
enade,

tärd av tidens spel,
lyckan ger,

förnämlig älskog,

lever ,

nuet vet,
belägenheten falnar,

ser




Fri vers av peter markurth
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-08 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth