Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ och kärlekens dilemma

Älskande trianglar,
ler i natten,

din blick,
vet,

gnistor utav äkthet,
reparerade drömmar,

vi sade allt,
tillsammans nu,

naken besvärjelse,
du gav ditt hjärta,

tiden blöder,
i min själ,

mörker




Fri vers av peter markurth
Läst 230 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-09-08 16:45



Bookmark and Share


  Fånga dagen
bra skrivit den är vacker lika mycket som den smärtar i längtan

dessa rader känns
tiden blöder,
i min själ,
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth