Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet

Söker i min smärta,
gräver ut ditt helvete,

till allmän beskådan,
de avreagerade substituten syns mest,

lågorna,
era brinnande mirakel utav tvivelaktig karaktär,

befrämjad kärlek,
rykande lösningar inbäddade i de förångades själar,

välkomnar,
smärtan tryter,

du är här,
evig synd,

lögner skrattar,
nattens fria ande,

narren,
de betagande sanningarna som du bjöd,

tog allt du svalde,
du såg mig gråta,

rörde,
infekterade drömmar,

mina blåa ögon,
skyldig till mord,

allseende förhoppning,
du gav mig sanningen,

din existens,

brinner




Fri vers av peter markurth
Läst 193 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-09-08 17:03



Bookmark and Share


  dunkar
bra!!!
2009-09-08

  Fånga dagen
starka brinnande rader vibrerar här gillar
kram ak
2009-09-08

    Trast
Mm, bra.
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth