Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet allt

Såg ögon veta nattens död,
berikande manualer,

olästa trauman,
de blinda raseriet vandrar fritt,

vi ser ju nu,
nattens kyla,

isdrömmarnas kavalkader,
de förfrusna,

gömda,
bortom önskan i en drömmlik fruktan,

evigt döda,
ditt hjärta brinner,

jag håller i din kärlek,
försiktigt,

skiftningar,
nyanserade slitstarka supriser väcker öden,

färgat glas,
fragila känslor,

neoklassissistiska dvalor,
förenar,

blommande själar längtar,
välkomnar,

föreningen inatt,
du var min oskyddade kärlek,

dimman där vi vandrar,
känner handen,

din renhet,
själar smeker,

kärlekens början,
du vet nu,

allt




Fri vers av peter markurth
Läst 228 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-09-08 18:00



Bookmark and Share


  * Ammi *
bra skrivet
2009-09-08

  Drömkram
Så vackert uttryckt med smekande ord. Kram
2009-09-08

  Katinka VIP
Jättebra suggestiv poesi! Mer!
2009-09-08

  Svartsilver
en dikt som känns.
så fin!
2009-09-08

  stenen/ Yv Ericsson
Så fantastiskt vackert skrivet!
2009-09-08

  Fånga dagen
Den här känns hända hit den berör mig
kram ak
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth