Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingress


Vägen hem

 

Hade gått hela vägen

längs med och bortåt

en stilla vandring både lång och kort

för den skull vinden drog åt  annat håll

så stretade jag ändå envist

så att jag kom hem igen...till slut

men vem har bråttom?!




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-09 18:57



Bookmark and Share


  sulimaa
Tack!!! just det här behövde jag läsa idag...en svart dag för mig ...jag måste bokmärka ...och läsa om och om igen...vem har bråttom...tack..
2009-09-14

  Epione VIP
Nu känns den hel..

applåd
2009-09-10

  Epione VIP
Ibland så behöver man anstränga sig en del för att finna den väg som går hem. Kanske hem till sig själv och ditt innersta.
Jag tycker om denna dikt, den andas klarhet. Tycker om insikten i slutet.
Bra ordat..
Jag tycker inte att orden ska sitta ihop, det finns flyt ändå.
"för den skull"
och "till slut" känns bättre tycker jag.
2009-09-09

  Gisela Nordell
lätt och lustfylld
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~