Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragila drömmar



Natten
klöv

saknaden,
din sanning talar - förtalar,

kysser,
ser,

smeker,
allt,

berörande dalar visar sanningar,
poesin lever i ett sinne,

själar i förening,
älskar dig för satan,

vill älska,
nu,

genast,
du är min,

vår dröm är sann,
den stora sanningen om vetskapen utöver,

våra tårars defekta droppande en natt då du ej såg mig,
leta,

i evigheten,
efter kärlek,

tar dig nu,
hårt,

vi älskar,
vilt,

tillsammans,
evigt,

allt





Fri vers av peter markurth
Läst 187 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-08 20:29



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Alla drömmar är fragila
2009-09-09

  mare VIP
Ljuvlig dikt..
2009-09-09

  sulimaa
intensiv och lite desperat ton...gillar..
2009-09-08

  Fånga dagen
oj den här slår till knock out gillar den här
sanningen är klockren
2009-09-08

  LenaJohansson VIP
väldigt vacker dikt
2009-09-08

  Yrre VIP
En känsla av desperat kärlek, man älskar så mycket som det bara går. Bra!
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth