Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens mörka skrud

Mörkrets grymhet

Fräter på min hud

Omsluter allt

Med sin mörka skrud

I min skygghet

Finns en trygghet

I min ensamhet finns alltid Gud




Fri vers av moraitis
Läst 434 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-08 20:52



Bookmark and Share


    moraitis
man kan alltid känna och uppleva ensamhet
2009-09-08

  stenen/ Yv Ericsson
Men är man ensammen om gud är där?
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

moraitis