Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny dag



Man föds och man dör

Man är ledsen, Man är glad

Ibland är man otroligt skör

Man såras och dör

Men varje dag är ett nytt blad

Missa inte allt det fina

Låt inte ditt hjärta förtvina




Fri vers av moraitis
Läst 400 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-18 18:07



Bookmark and Share


  sockerspöket
En fin och enkel dikt som berör :)
2010-12-02

    M.ily
ord man ska ta till sig,
allt behöver inte vara komplicerat
bara man ser på världen med ett
simpelt och sant perspektiv.
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

moraitis