Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Hoppet är borta, kärleken likaså

Hur kunde jag vara så blind

Du är precis som alla andra

Mitt hjärta har stannat

Det har slutat slå




Fri vers av moraitis
Läst 718 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-13 02:09



Bookmark and Share


  sockerspöket
Kärleken gör ont, men en dag, kommer någon och vrider på spakarna, och hjärtat börjar så sakteliga slå igen.

Bra skrivet!
2010-12-02
  > Nästa text
< Föregående

moraitis