Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår kärlek föds

Hennes andetag i natten,
kroppar,

din kyss,
då vi älskar skriker tillvaron om sanning,

skönheten i vår förening målar sanningen egal,
drömde om att kyssa dina läppar,

dina ögon ler,
inbjuden nu,

vi,
solen ser,

vår kärlek,

födas




Fri vers av peter markurth
Läst 221 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-08 20:50



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Kärleken föds, mycket fint
2009-09-09

  mare VIP
Mycket fin...
2009-09-09

  * Ammi *
vackert om kärleken
2009-09-08

    Annika J
Du kan verkligen skriva kärleksdikter!
2009-09-08

  Fånga dagen
Det här vart riktigt vacker kärlekspoesi äkta känns denna
2009-09-08

  Carola Bouvin
Mycket vackert, underbart!
2009-09-08

  LenaJohansson VIP
mycket fin
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth