Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi lämnar allt

De kontantibla kablarnas magi,
aspekternas syntes,

din skönhet,
skir

hjärtat,
ser allt,

vill ta,
på orden,

visa,
kärleken,

måla sanningen,
se din kärlek leva,

evig symbios,
allting,

sammanfogat,
betvivlade existenser,

saknad,
kraften sinar,

ser en dröm,
förringa,

sinar,
styr oss,

nedåt,
kvinnans beröring,

hjärna,
brister - mister,

ofta,
alla synapsers val,

vår ide,
det gemensamma konstverket,

dina planer,
en sanning,

lever tätt samman,
kärleken har du skapat,

de abstrakta stjärnorna,
min konstanta fruktan,

begären i en dröm,
hårda törnar,

konstant jävlar ångest,
hatet tryter nu,

viljan,
förenar,

drömmar,
ser oss veta,

känna,
vi älskar i en glasbubbla,

den förryckta,
delgivna,

delegerade skönheten i ett hjärta,
vi sker naturligt,

nu min kärlek,
du känner,

älskar min smärtsamma död,
det du ej ser,

ej erfar,
mina sånger,

de innersta rummen,
det ogripbara,

alltet,
vill ge,

känner nu,
oss,

vi,
lämnar,

allt




Fri vers av peter markurth
Läst 256 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-09-08 21:38



Bookmark and Share


    J. Herward
jag har faktiskt tänkt på en sak, när en text är välkomponerad som denna, och man tittar snabbt igenom, då ser man liksom vågor i texten. precis som i sanningen, som ett hjärta?

coolt :D
2009-09-09

  LenaJohansson VIP
man är där
2009-09-09

  Suzy med punkterna
Strålande verkligen
2009-09-09

  oneblood
denna gillar jag skarpt!
2009-09-09

  Carola Bouvin
Denna har allt, kärlekens alla tänkbara känslor. Mycket bra!
2009-09-09

  poetryGirl
ödesmättad
2009-09-08

  * Ammi *
bravo.
2009-09-08

  genni VIP
Ja, den här är bland dina bättre, bra!
2009-09-08

  Fånga dagen
jag älskar denna
ett enda stort ja
kram ak
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth