Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi blir sanning nu


Hennes kärlek bryter tiden,
bitar flyter i mitt hjärta,

ser dig se,
veta,
anar närheten,

ser de ljumma,
rör mitt kön,

vi ska förenas,
du är blöt,

känner där,
ser,
kysser dig,

du ligger under,
knullar dig,

vi älskar,
ser oss offra allt,
en kärlek,

två själar,
ser oss,

vi blir sanning nu,

du älskar




Fri vers av peter markurth
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-08 22:33



Bookmark and Share


  Feminaz
Det var ord som skulle kunna bli en sinnlig visa:-)
2009-09-09

  oneblood
gillar!
2009-09-09

  mare VIP
Själars förening...fint..
2009-09-09

  poetryGirl
;o)
2009-09-08

  Fånga dagen
Så fin är sanningen om man bejakar den
kram ak
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth