Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite rim o reson bara


Frihet

 

Till den som söker livet finns

så mycket att välja

men inget för givet

 

annars är det ju också så

att det finns annat att tänka på

 

både klokt och efterblivet

tar det form..det här med frihet




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-09 18:56



Bookmark and Share


  sulimaa
Japp...både klokt och efterblivet...jisses så dina texter talar till mig idag !!
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~