Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min smärta älskar

Deformerad av en skiftning,
skalad av en dröm,

andetag,
i nattens skönhet,

möts nu,
tryter luften- förnuftiga sår,

erfarenheter,
möts

mer smärta regnar,
lever klart,

de dömda,
en drömlik sammanslutning ser oss le,

i skenet utav sanningen,
ser du branden?

ensamt,
min smärta

älskar,
överallt,

saknaden brinner,

du




Fri vers av peter markurth
Läst 189 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-09 19:31



Bookmark and Share


  Fånga dagen
stark brinnande av saknad
kram
2009-09-09

  Öknens Ros VIP
sällsamt smärtsamt...
2009-09-09

  poetryGirl
bra!
2009-09-09

  Suzy med punkterna
När saknaden brinner gör det ont
2009-09-09

  Gisela Nordell
intressant rytm
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth