Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friheten att älska

Hennes läppar mötte,
en sanning då jag kysste,

vi var två,
du log,

din kropp var min,
du visade,

allt,
älskade,

nattens frihet lekte




Fri vers av peter markurth
Läst 279 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-09-09 20:38



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin...sparas..
2009-09-10

  Fånga dagen
friheten att älska den har vi människor ju och citerar en låt text det finns inge bättre det är det jag åtrår henne för,
nått sånt löd texten i den låten
2009-09-09

  lodjuret/seglare VIP
ryktet om sådan kärlek fjättrar läsaren att lyssna med hela kroppen
2009-09-09

  dweeb
Mmmm kärlek ..... finns inget bättre!

Vackert!
2009-09-09

    Nattviol
intressant ord i titeln.....
2009-09-09

  LenaJohansson VIP
fin....
2009-09-09

    Ken Cassel
Tjusigt!
:)

Mvh

Ken
2009-09-09

  Suzy med punkterna
Skön känsla
2009-09-09

    ej medlem längre
fint
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth