Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min saknad nu

Hon väntar på försöken att älska,
destilerade drömmar tryter något,

neontetrans ångest,
simmar i vener,

frätande realitet,
min kärlek till livet,

till ditt kön,
till saknaden,

tystnad,
varaktighetens dogmer,

natten skriker vemod,
våra drömmar syns nu,

de svedda dagarnas falskspel,
märkta kort,

stigmatiseringen tar vid,
de krossade skroderar vilt i mina drömmar,

tar en dröm i din kärlek och sparar sanningen,

klarsyn i en färgad nyans av drogruset,
belamrad visdom,

din hand,
nära sanningen,

gråten,
kyssar,

nattens roser,
de skiftande,

de varma,
allt,

polisiär befogenhet raserar,
du är min saknad,

svarta




Fri vers av peter markurth
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-09 22:12



Bookmark and Share


  Fånga dagen
starka rader lite för trött att analysera nu men du skriver så bra som alltid
kram ak
2009-09-09

  Suzy med punkterna
Gillar...
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth