Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri kärlek

Såg en kärlek skimra till i natten,
dina ögon såg mig,

vemod,
kände din värme nu,

nära mina sinnen flyger kärleken,

fri




Fri vers av peter markurth
Läst 239 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-09 22:23



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
så skir och vacker....
2009-09-10

  LenaJohansson VIP
mkt fin
2009-09-10

  Peter Matsa
Bra ... gillas mycket
2009-09-09

  Fånga dagen
jättevackert mmm
kram ak
2009-09-09

  lodjuret/seglare VIP
'när sinnen flyr kärleken', läste jag helt fel och kände mig tvungen att läsa om texten fler än två gånger till, det här är poesi tänkte jag, även om du verkar upprepa dig en smula på sistone
2009-09-09

    J. Herward
jag ser nu vilken typ av poet du är

kärlek är ju en fin sak:P

mycket vacker
2009-09-09

  Syrsan
Läser med välbehag och önskar god natt!
2009-09-09

  Suzy med punkterna
Vacker avslutning på denna kväll...
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth