Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morr!

Ibland
på natten
när mörkret doftar och det hörs
morranden från under sängen
kan jag bli liten
min kudde blöt
för just då
när morrandet är som högst
saknar jag min gamla värld.




Fri vers av Karin E
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-09 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E