Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten ler i fjärran

Jag såg en själ förringas i en dröm,
fly sin kropp,

veta tiden,
se de märkliga haven,

atodidakt poetisk klang i tindrande skyars mening,
sekundära normer styr i fjärran,

de belästa förtrycks utav en tår,

natten ler i fjärran




Fri vers av peter markurth
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-09 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth