Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smart





Fejka


orgasm


smart


för en


riktig e


ju inge


skön


nej nej




Övriga genrer av blaite
Läst 278 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-10 09:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jo, men ibland vill man bara bli klar innan "efterlyst" börjar...;)
2009-09-10

  rundgångbalansochgungning
hah bra! tankvärd
2009-09-10

  Suzy med punkterna
;=)) Så korkat
2009-09-10

  sulimaa
Hhahahahahahahh ...nee så urbota heldumt!!
2009-09-10

  Baystream
hahah... true :)
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite