Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våran kärlek

Mina drömmar försvann
Jag saknar den chans
Jag fick hos dig som du gömt i mig

Jag saknar all kärlek
Vi hadde tillsammans
Den vi drömt och som nu vi glömt

Den chans jag fick
Den dröm jag haft
Vi har varandra
Säg aldrig nej jag finns hos dig




Fri vers av Felicia Peterson
Läst 493 gånger
Publicerad 2005-10-10 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Felicia Peterson
Felicia Peterson