Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan i vår väntan

Smärtan,
de renade såren talar fritt om andens dialektik - tragik,

fatal sekvens av karaktären nytt dilemma,
kärlekstillbudet,

en dröm,
du talar krossat glas min kära,

blodet rinner,
älskande i rymden når vi stjärnor,

glänser,
inga gränser ser vår dans

materiers sammankomst,
de sammanfogade hjärtan vilka brinner för vår skönhet,

i evigheten ser vi sanningar glittra,
guldkvinnans drömmar i natten,

hennes fuktiga kön,
det sköna,

min änglakvinna,
sperma rinner ur dig,

tydliga avtryck,
kärleksdans,

natten styr,
fruktan,

du tittar upp,
ser mig tydligt,

ger din kropp i mörkret,
allt,

ser,
vi bor i sanningen,

kysser din mun sakta,
glädjen,

vi smärtade tillsammans innan,
de fördömda,

kärleken,

väntan




Fri vers av peter markurth
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-10 20:03



Bookmark and Share


  Aciom
du skriver med magi !
2009-09-10

  Suzy med punkterna
Du talar krossat glas ...ord som etsar sig fast.
2009-09-10

  Fånga dagen
läser om den flera gånger
denna är helt underbar vilken hyllning till kärleken och den smärtasamma längtan som man tvingas utstå du rör via dina ord rör vid hud
kram ak
2009-09-10

  poetryGirl
hoppsan
2009-09-10

  Catharina Edin VIP
Håller med Svenna - han har bra smak, verkar det som - bra!
2009-09-10

  LenaJohansson VIP
mycket vacker, talar till mig, gillar
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth