Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar

En påvisbar fruktan bestryker era anleten,
dånade kanoner i natten,

väck kärleken,
se själens gömmor,

leta efter djup i hjärtat,
ser du mig vänta,

substans,
sanning,

vila,
ditt jävla mörker,

kysser mig i natten då vi talar,
ser en avbild komma nära,

de okuvliga tårarna du bar den natt vi föddes,

älskar




Fri vers av peter markurth
Läst 185 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-10 23:21



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket snyggt
2009-09-11

  Fånga dagen
tycker om
Du skriver så jag ryser
kram ak
2009-09-11

  Gawain VIP
Ack ja, det här var bra! Gruvligt snyggt format och förmedlat med synnerlig känsla i ordvalen. Verkligt påtagligt.
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth