Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
12 augusti 2009


Carpe Diem

Jag tror att allt för många går och väntar på livet.
Vad de inte förstår är att livet rullar på, hela tiden.
Och det enda sättet att leva på
är att fånga ögonblicken som gör vardagen
istället för att tro att möjligheterna ska trilla ner i knät.




Övriga genrer av Beatrice Sandgren
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-10 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Sandgren
Beatrice Sandgren