Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göm mig i dig

Det enda jag vill just nu

är att stanna i din famn

I din värme

Tätt intill dina andetag
så min luft kan räcka till

Hela min kropp
mot din
Inte missa en millimeter
av din hud

Det enda jag vill just nu
är att gömma mig i dig
låta dig omfamna min natt
Tills det ljusnar.




Fri vers av Hanna Wallén
Läst 477 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2009-09-07 17:24



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
vackert
kärlek !
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Wallén
Hanna Wallén