Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag lämnade dig

Jag går genom trädgårdsföreningen
Det är november och några rosor blommar fortfarande
Svaga efter frosten
Trötta knoppar och fallande blad
Det är folk i parken
Huvuden framåtlutade mot vita skärmar
De ser mig inte, så jag lämnar dig
där
Och undrar om jag förlorade ditt hjärta
för längesen
Tittar på fåglarna som vilar i vattnet
en oas mitt i myllret
precis som jag







Fri vers av Hanna Wallén
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-24 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Wallén
Hanna Wallén