Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puls utan hjärta

En trött blick
Mot ett hjärta som slår för långsamt
för att livet skall fylla din kropp
väntar jag
Utan att du hör det
blir din viskning mitt skrik
där jag står
framför ditt hjärta
Som inte slår för mig
Som inte slår
ens för dig




Fri vers av Hanna Wallén
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-02 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Wallén
Hanna Wallén