Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade höst

Jag väljer hösten
då lövens starka färger
viskar
Se oss, vi är fortfarande här!
innan färgen når marken
försvinner i kylans hand

Jag andas aldrig bättre än
höstens klara luft
som att den tar ett sista andetag
innan allt är slut
börjar om

Jag känner alltid mest
i höstens doft
när löven når fuktig mark
när skorstenar ryker
när natt möter dag
som mitt mörker
möter ljus




Fri vers av Hanna Wallén
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-07 23:34



Bookmark and Share


  Tarantaran
Inspirerande om hösten!
Fastnade vid " rykande
skorstenar, löv mot fuktig mark "
när det våras för allt nytt att ta
början:
kurser, nya kärlekar
när det skymmer -
och värma över
kallaste vinterns
mörkaste mörker
2013-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Wallén
Hanna Wallén