Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots att jag går sönder

Kollat snapchat varje timma, halvtimma
Ibland är du där
Instagram
Facebook
Allt för att få se dig, veta vad du gör
trots att jag varje gång
går sönder inuti
Ett sms
Inga hjärtan längre
Svaret dröjer
Känner hur allt rasar inombords
Borde koppla av, koppla ner, stänga av -
dig
Du svarar och bryr dig,
men jag svarar
och älskar dig




Fri vers av Hanna Wallén
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-24 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Wallén
Hanna Wallén