Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnena bor i oss

Idag färdades jag på vägar från förr
Där jag kan varenda kurva
Varenda vändning
Jag känner träden
Ljuset
Gräset och löven
Är det så, att minnena bosätter sig längst in i oss
Präntas in i varje cells minne
så att det är därför det känns i hela kroppen
när man är hemma?




Fri vers av Hanna Wallén
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-17 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Wallén
Hanna Wallén