Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förstår du inte att du sårar mig? Förstår du inte att jag älskar dig?


Klockan är tio, jag borde vara bland folket, fast jag skriver nu. För jag måste.

Med bedövande smaklökar
och gitarrer som klingar
reser vi oss upp
och en skål utbringar.

"Grattis på dagen,
vi glädjes dig alla.."
En paus, en tystnad,
något hörs falla.

Ett hjärta på golvet ligger,
med känslor i var kammare.
Det fortsätter slå,
dunkar svagt likt en hammare.

För hur kan det sluta,
när hjärtat trots allt
inte tillhör mig,
utan dig framför allt.

Behåll mig, älskling,
håll mig hårt.
För mitt hjärta bredvid ditt
blir tillsammans vårt.




Fri vers av Beatrice Sandgren
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-12 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Sandgren
Beatrice Sandgren