Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
22 juli 2009, när någon gjort om samma fel allt för ofta.


Idag krossar vi inga hjärtan.

Du kan inte gå runt och samla hjärtan för att kasta
dem i väggen nästa dag. Det går inte. Och du kan
inte byta ut dem efter behag, för det är känslor vi
pratar om. Så om du får en chans till att vara lycklig
och ha allt det du drömmer och skriver om bör du ta
vara på den när den står bredvid.




Övriga genrer av Beatrice Sandgren
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-10 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Sandgren
Beatrice Sandgren