Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
27 juli 2009


Hej!

Jag vill skriva ditt namn på allt som är mitt.
Kan vi inte dela livet, du&jag?




Övriga genrer av Beatrice Sandgren
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-11 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Sandgren
Beatrice Sandgren