Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig kärlek

Såg orden rinna genom tiden,
såg min flicka,

väntande,
oro,

hon var vacker,
kände hennes kropp,

mjuk,
varm,

naken,
vi var nakna,

hon slickade försiktigt på mitt stånd,
hennes fitta var blöt,

kände,
stack in ett par fingrar,

hon stönade till,
la mig över henne,

förde kuken mot hennes öppning,
trängde in,

trång,
skön kärlek,

tog henne mjukt i natten,
vi föll tilsammans,

de kåta,
de kära,

de som ville,
älska,

varandras drömmar,
evigheten styr,

enhetlig saknad,
dina ögon,

vi målar sanningar i natten,
tillsammans,

nu knullar jag dig,
du ler,

vinden i ditt hår i morse,
du var vacker,

fångad kärlek,
på butelj,

vi är eniga om döden,
den syns ej,

älskogen är verklig,
din fitta,

fan det går snart,
du stönar,

kommer,
jag sprutar dig full av kärlek,

värmen,
dina kyssar,

du är sparad i mitt hjärta,

evigt




Fri vers av peter markurth
Läst 257 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-11 01:23



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Kärlek och åtrå på mycket hög nivå underbart
kram ak
2009-09-11

  poetryGirl
;o(
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth