Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
virad i presenning


en gång såg jag barnets mamma


Då ser jag henne resa sig
två bruna ben
de röda naglarna

närmare än så
hatet


vandrar levande döda
där skvattram doftar
som minnen

dotter till en dotter
leker gömsle
och blicken som de röda naglarna
fäst mot min egen

skulden
där är den igen


en gång såg jag barnets mamma
virad i presenning

vem är jag att döma?














Fri vers av korpfjäder
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-11 16:53



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
känner igen...och låter tårarna rinna...
2009-09-11

  halmstrå
usch, jag som vet en del av storyn fattar kanske mer än det står. Men att skulden inte är lätt att bli av med är väl klart.
Dikten är som en rökridå, tror du behöver klara upp det där!
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder