Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viljan är stark!


Trots!

Ge mig nakna fötter
barfota
så blir jag lycklig!!

I gräset
alla dagar
alla årstider
vilken flash
på vintern
då kan man skratta
åt fegnissarna
dom som inte vågar

Vinterbad!
Ha!

Det är trots!

Trotsa årstiderna!
Allt är bättre
som inte man
bör göra

Kasta skiten i ansíktet
på dom bara

Och Hoppa!




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-11 19:49



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Lustigt - jag trodde jag var ensam om att trotsa årstiderna, och gå i shorts i november! Kul att höra att vi är fler dårar.
2009-09-11

  Suzy med punkterna
En uppmaning jag lever efter dagligen;=))
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP