Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt hungrande


Evig förtunnelse,
vilar i djupet,

kärleksdrömmar utlöser fruktan,
de systematiska bijoteriernas hämd,

de oersättliga,
kanavasen räcker till,

beskåden särart,
sjalsförening,

på lur i dimman,

du




Fri vers av peter markurth
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-11 20:39



Bookmark and Share


  Fånga dagen
fin
kram ak
2009-09-12

  poetryGirl
gillar den
gillar du
2009-09-11

  LenaJohansson VIP
fin fin
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth