Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar du


En evig smärta,
målar sant,

helheter av existensens dogmer,
världar,

logik på sned,
de förstenade drömmarnas poesi,

nattlig aura,
de skira nätter som du föll,

sömnen dalar,
kärleksnytt i rymder glimmar stort förbi,
poetens sömn i djupetav en dröm,

de fragila själarnas sanning,
de svepta drömmarnas ide,

de advekata,
seriös fruktan,

lämnar mitt hjärta,
ensamhet tvingar,

sakta ser vi,
sammanhållande faktorer,

drar oss samman i krumbukter,
kärlek smittar ofta,

ångest simmar,
väntar,

du




Fri vers av peter markurth
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-11 20:42



Bookmark and Share


  Fånga dagen
väntan starkt smärta ångestens fallgropar
kram ak
2009-09-12

    ej medlem längre
Den här var enormt bra tycker jag..
2009-09-11

  flickan i spann
skir och vacker!
2009-09-11

  LenaJohansson VIP
bra
2009-09-11

  Måna N. Berger
Snyggt! Den här skulle jag vilja höra dig läsa från en scen. Jag vet ju förstås inte hur du skulle läsa, men dikten är som gjort för högläsning.
2009-09-11

  poetryGirl
bra poetat
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth