Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjutton ögonblick av tankspriddhet


gulbruna tankar
singlar liksom björklöven

mellan stenarna




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 301 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-11 21:07



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Vackert och dubbelbottnat!
2009-09-12

    ej medlem längre
Ja, tankarna virvlar och far ... fin bild!
2009-09-12

  Lena Krantz VIP
Inte alla tankar stannar kvar

lika många som tänkta eller väckta bara singlar ner
2009-09-11

  halmstrå
söt liten haikutanke
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder