Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklig smärta

Degenererad,
du drömmer eldens hav,

de döva ler,
vi hetsar fram i vanvettet,

ett enkelt sätt,
att älska,

ögonen möter din saknad,
tom,

ett hårsvall,
min flicka,

du saknas,
helvete,

en tom evighet utan krumbukter väntar,
ska nog älska med din skugga nu,

vet en smärta bränna sönder verkligheten,

skarp




Fri vers av peter markurth
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-11 21:17



Bookmark and Share


  Fånga dagen
snyggt och vackert skrivet
kram ak
2009-09-12

  Gisela Nordell
"älska med din skugga"
gillas
2009-09-11

  LenaJohansson VIP
vill jag höra
2009-09-11

  Gawain VIP
"vi hetsar fram i vanvettet"

Helheten är så snygg, men det här sticker ut. Klimax i mina ögon, på nåt sätt.
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth