Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och Jag en gång

Sen kysste du mig i trappan
Och jag blev så rädd
Så jag sa hej då för tidigt
För jag hade aldrig känt så här förut

Du sa “berätta för mig vad du tänker”
Och jag sa att jag inte visste
För hur säger man att dina läppar borde bli mina?




Fri vers av linn gust
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-11 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linn gust